Les claus per treballar a Europa

//Les claus per treballar a Europa
Les claus per treballar a Europa 2017-12-13T11:54:18+00:00

Project Description

El Programa Barcelona Treball Joves està coordinat per Barcelona Activa i té com a objectiu orientar a joves recentment graduats (entre 16 i 29 anys) potenciant la millora del seu perfil professional i aprofitant els recursos i les oportunitats de les quals disposen a la ciutat de Barcelona.

El programa es compon d’un servei d’orientació i assessorament personalitzat, que es complementa amb activitats de curta durada amb què els participants construeixen el seu propi itinerari de recerca de feina, en funció de les seves necessitats. Un ampli catàleg de càpsules formatives –amb formats innovadors– cobreix vessants com l’autoconeixement, l’orientació, la recerca de feina o el desenvolupament competencial.

La Fundació BCN Formació Professional col·labora en el programa Barcelona Treball Joves amb Barcelona Activa i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la dinamització de la sessió Les Claus per Treballar a Europa. Aquestes sessions estan destinades a joves d’entre 18 i 25 anys que volen conèixer les possibilitats, els procediments i els requisits per a la recerca de feina activa o estades de pràctiques a tots els països de la Unió Europea.

Durant l’any 2015 s’han realitzat 11 sessions en els següents espais:

  • Barcelona Activa (Centre per al Desenvolupament. Professional Porta22)
  • Punt d’Informació Juvenil Sarrià Sant Gervasi
  • Punt d’Informació Juvenil Garcilaso

  • Punt d’Informació Juvenil Calabria

  • Espai Jove Boca Nord

  • Biblioteca Jaume Fuster