Anuari de la formació professional a Barcelona, 2015

//Anuari de la formació professional a Barcelona, 2015
Anuari de la formació professional a Barcelona, 2015 2017-12-12T16:48:47+00:00

Project Description

Aquest any s’ha elaborat la sisena edició de l’Anuari de la Formació Professional a Barcelona, 2015: Mercat de treball i Formació Professional a Barcelona, consolidant-se així com una eina estratègica en matèria d’FP i mercat de treball.

L’objectiu d’aquesta publicació és, la d’establir un recull sistemàtic i permanent d’indicadors sobre el sistema integrat de l’FP i el mercat de treball per a la presa de decisions. Aquesta iniciativa és pionera a l’Estat espanyol i, per tant, és el primer recull integral d’FP que aborda dades a diversos nivells territorials i que analitza àmpliament la vinculació de l’FP –tant inicial com per l’ocupació– amb el mercat de treball.

L’Anuari de l’FP 2015 presenta dues novetats importants; la primera és l’aportació d’un nou format en suport paper. Aquesta mostra les principals dades i tendències de forma sintètica i visual per tal de fer més accessible la informació. La segona és la incorporació d’infografies que faciliten la interpretació de la informació. Aquestes són una conseqüència directa del procés de reflexió iniciat l’any 2014. Cal esmentar que de forma paral·lela, s’ha continuat elaborant la versió extensa que està accessible a través de la pàgina web.

Webs relacionades:

Anuari de la Formació Professional a Barcelona
Anuari de la Formació Professional
Anuari de l’FP a Barcelona 2015
Presentació Anuari de l’FP a Barcelona 2015
Anuari de l’FP 2015
L’Anuari de l’FP a Barcelona a debat